úterý 2. září 2008

Sharm

Tak jsme se přesunuli do trochu civilizovanějšího místa, přesto ale je tu s internetem a se vším občas větší problém než v Dahabu.
Ubytovali nás v hotelu, kde jsme sice obklopeni luxusem, ale signál se tu hledá těžko, nutí nás jíst ve vymezených hodinách a vůbec.
No, to vlastně není ani tak důležité. Ale nejdůležitější je to, že zítra je první závodní den. Začíná se disciplínou CWT (constant weight), která bude probíhat dva dny. Zítra 3.9. začíná Jana Oujezdská s nahlášenou hloubkou 43m (9:20), pak jde Petr Zlatuška s nahlášenou hloubkou 75m (11:20) a nakonec Martin Štěpánek se 100m (12:05). Ostatní závodí ve čtvrtek. Přitom náš mužský tým, podle nahlášených hloubek a pokud všichni svou nahlášenou hloubku splní, bude po první disciplíně jako čtvrtý, ženský tým jako šestý. Budeme se snažit a uvidíme.

jarča

1 komentář:

Zdeněk řekl(a)...

Ahoj týme, dnešek jak vidím bude pro většimu z Vás velice náročný, věřim, že nahlášené hloubky budou dosaženy a Vaše získané metry přispějí k vítězství, o kterém nepochybuji. Vaše kvality a schopnosti, které jste získali během tréninků budou zůročeny a to nejen pro svůj prospěch, ale hlavně pro úspěch celého týmu. Držime všem reprezentantům pěsti a věřime, že nás fandy freedivingu z ČR nezklamete. Čau Zdeněk Sch.