čtvrtek 4. září 2008

CWT - druhý den

Ahoj,
dnešek byl mnohem napínavější než včerejšek. Vlny zase obrovské, atmosféra hustá, že by se dala krájet.
S jistotou zatím můžu říct, že Barbora Ivanská vzorně zvládla nahlášených 33m, já svých 70m, a Petr Vala hezky zvládl 72m přestože mu posunovali start. Organizátorům totiž nevím proč uplavala loď.
Před svým startem jsem bohužel nestihla sledovat nic, ale potom se děly věci. Juraj Karpiš měl BlackOut, což mě mrzí, protože vím, že 100m pro něj není tak těžký výkon. Japonec Ryuzo měl nahlášeno 100m a otočil se v 92m, David Mullins měl nahlášeno 104m a otočil se v 92m.
V 16 hodin budou oficiální výsledky, ze kterých budeme vědět víc, ty ale zase nebudou definitivní, budou se podávat protesty a konečné výsledky uvidíme až v 19 hodin. Naši muži by mohli být po včerejšku třetí. Ženy páté jak jsem psala.

...o pár hodin později

Některé výroky rozhodčích zůstaly původní, některé byly po protestu ověřeny na videozáznamech a změněny. Náš mužský tým je po první disciplíně na 3.místě za Řeckým a Francouzským týmem.Ženský tým je na 6.místě, a za to se omlouvám, protože jsem vás dřív trochu mystifikovala. Nemám k dispozici přesné výsledky, což bych trochu vyčetla organizátorům, oproti loňskému roku se nikdo nenamáhá vyvěsit výsledky někde venku. Takže přesné celkové pořadí můžu slíbit zítra.

jarča

5 komentářů:

Dasty řekl(a)...

Ahojky z Olomouce! Gratulace k bezchybným a kvalitním výkonům! Je vidět, že patříme k těm zkušeným týmům! Teď jen držet pěstičky ať je z toho i (nad)očekávaný výsledek v průběžném pořadí:-). Pyšní fandové zdraví celý tým do Sharmu. Držte se a hodně štěstí! Dasty

Lubosh řekl(a)...
Tento komentář byl odstraněn autorem.
Lubosh řekl(a)...

Se mi zamotala hlava z tech hloubek. :-)) Zatim ale pro nas stale krasny. Pekne ciste. Tak to ma byt! Ale ta teplota vody, to musi byt des... bych se uvaril. :-) Jdu zaplatit lepsi pocasi... :-)))

Jarmila Slovenčíková řekl(a)...

teplota vody je fajn, to se dá v polovině neoprenu plavat, ale dneska jsme se dozvěděli, že bazén bude mít 34°C. Na statice se s tím nějak poperem, ale dynamika bude docela těžká.

Lubosh řekl(a)...

Des, mozna bychom se vam tu meli poskladat a poslat pul tuny ledu do bazenu. :-) Ja byl dnes na Horni Cerekvi a bylo tam dole 9 stupnu - jestli te to trosku ochladi... :-))